Актуално


По Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда” – модул „Културните институции като образователна среда“ се проведоха четири екскурзии с учебна цел:

На 2.06.2021 г. и на 7.06.2021 г. посетихме Етнографска къща, Музей Градски парк, Дом паметник „Йордан Йовков” и комплекс „Старият Добрич” в гр. Добрич.

На 11.06.2021 г. посетихме Историко-етнографски комплекс „Неофит Рилски“,  Планетариум и  Аквариум в гр. Варна и Архитектурно-парков комплекс „Двореца“ и Ботаническа градина в гр. Балчик, а на 28.06.2021 г. Къща-музей „Добри Войников”, гр. Шумен и Двор на Кирилицата – Плиска.

още конкурси и награди

още по проект „Успехът ни обича“

Дейност 10: „Земя като една човешка длан“ – екскурзия до гр. Трявна и гр. Елена проведена в периода 29.05. – 31.05.2021г. Посетени бяха следните туристически обекти: Даскаловата къща, Славейковата къща и Старото школо в гр. Трявна и Даскалоливницата в гр. Елена.

Визити до гр. Добрич и Общ иновативен час

По НП „Осигуряване на съвременна образователна среда” – модул „Културните институции като образователна среда“ се проведоха четири екскурзии с учебна цел:

На 2.06.2021 г. и на 7.06.2021 г. посетихме Етнографска къща, Музей Градски парк, Дом паметник „Йордан Йовков” и комплекс „Старият Добрич” в гр. Добрич.

На 11.06.2021 г. посетихме Историко-етнографски комплекс „Неофит Рилски“,  Планетариум и  Аквариум в гр. Варна и Архитектурно-парков комплекс „Двореца“ и Ботаническа градина в гр. Балчик, а на 28.06.2021 г. Къща-музей „Добри Войников”, гр. Шумен и Двор на Кирилицата – Плиска.

На 25.06.2021 г. на стадиона с. Победа се проведе финално занятие по проект „Занимания по интереси“ Учениците от ОбУ„ Добри Войников“ се изправиха срещу връстниците си от ОУ„ Христо Ботев“ с. Стожер. Играха се две полувремена по 25 минути, като през първото полувреме гостите от ОУ„ Христо Ботев“ с. Стожер. бяха по концентрирани пред гола и заслужено поведоха с 0 на 2. По време на почивката след извършени рокади и напътствия картината на терена се промени и домакини успяха да изравнят резултата и до края на срещата пропуснаха да куп голови положения и не можаха да се поздравят с победа. Срещата премина под знака на феърплея и нямаше никакви контузии по време на играта.

вижте още Занимания по интереси


вижте повече
Проектни дейности – 4 клас

Проектни дейности – 1-3 клас

Обучение по проект BG05M2OP001-2.010-0001 „Квалификация за професионално развитие на педагогическите специалисти“. Тема: Мотивацията в учебния процес – техники и приложение. Бърнаут    вижте повече

Празнична украса  –  24 май

вижте повече

Нашите рисунки за конкурса – „Великденски ангели“… вижте повече

На 20.04.2021 г. в ОбУ „Добри Войников“ се провежда Ден на ученическото самоуправление…  вижте повече

Занятие за действие и евакуация на учениците, учителите и помощния персонал при възникнал пожар в сградата на училището вижте повече

Вижте изявите по проект „Успехът ни обича“ 

Ученици и учители отбелязахме националния празник на България 3-ти март…   вижте повече

 

 

Видео
На 1 март в ОбУ „Добри Войников” посрещнахме Баба Марта. Тя подари на всички ученици мартеници и  им пожела здраве през цялата година.

Група  „Добруджанче” и група „Българе”…  вижте повече

Васил Левски – 148 години безсмъртие

Ученици и учители в ОбУ „Добри Войников” отбелязаха 148 години от гибелта на Васил Левски. В продължение на няколко дни с песни, стихотворения, презентации бе почетена паметта на великия българин.   вижте повече

Седмично разписание


   вижте още
Празнуваме Василица! Учениците от начален етап…  вижте повече


„ПО КОЛЕДА СЕ СЛУЧВАТ ЧУДЕСА!“
ЕКИПЪТ ОТ ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ КЪМ ОБЕДИНЕНО УЧИЛИЩЕ „ДОБРИ ВОЙНИКОВ“, С. ПОБЕДА, БЛАГОДАРИ НА „ФОРУМ ЗА ЖЕНИ“, ГР. ВАРНА, С ЛИДЕР…    вижте повече

Ученици, обучаващи се в специалност „Шлосерство“ в ОбУ „Добри Войников“, работят по проект „Успехът ни обича”, финансиран от ЦОИДУЕМ. През месец ноември 2020 г. в рамките на пет проектни занятия, в Дейност 7 – група „Първи стъпки към успеха”, заедно с ръководителя на групата инж. Събина Стоянова, изработиха за предстоящите празници две коледни елхи.

Материалите, необходими за изработване на изделията – метален профил и ламарина, са осигурени с планирани средства по проекта. Доброволецът Християн Вайков от фирма „Радо дизайн“ – град Добрич, оказа помощ като предостави услугите си на заварчик. Металните красавици, дело на нашите възпитаници ще красят училищното фоайе.

Посрещаме празниците в нетипична обстановка, в условията на COVID – 19.

Нека отворим сърцата си за доброто и си пожелаем здрава, щастлива и успешна 2021 година. вижте повече за работата по проекта

                                                       вижте повече