Актуално 2022/2023 учебна година

Европейския ден на спорта

Днес, 30.09.2022г., ОбУ „Добри Войников“ отбеляза Европейския ден на спорта, част от кампанията NowWeMove и Европейската седмица на спорта #BeActive, официално подкрепени от Министерство на образованието и науката и Министерство на младежта и спорта. Тази година специалната тема на деня е „Спорт без отпадъци“. В инициативата с удоволствие се включиха всички учители и много родители. Спортните занимания започнаха с кръшно българско хоро и продължиха с крос, волейбол и футбол за учениците от прогимназиален и гимназиален етап, щафетни игри и дърпане на въже за учениците от начален етап и най-голямата изненада – демонстрация на гимнастика „Табата“ за младите дами от прогимназиален и гимназиален етап.

Европейски ден на езиците

В нашето училище Денят бе отбелязан с викторина с участието на ученици от 6-ти, 7, 8 и 9-ти клас. Всички присъстващи на празника научиха много интересни тематични факти.

Заедно по най-безопасния път до училище

В началото на всяка учебна година, учениците от първи и втори клас, заедно с родители преминават по най-безопасния път до училище.

Откриване на учебната 2022/2023 г.

Да е здрава и успешна новата учебна година!